onsdag 15 juli 2009

Cykel träning

Trotsade tröttheten och drog på mig cykelklläderna när det nu var så vackert ute. Hade faktiskt längtan sug i magen av att få komma ut och cykla järnet. Hmmmmm så blev det också...
Påbörjade min resa från norr mot Glanshammar men vek av mot Fellingsbro över Käglan.
Hmmmm i backarna så blev jag bara sådär döds sugen på kexchoklad och tänkte att kanonbra, jag stannar vid kiosken i Fellingsbro, hade inget lås med mig så jag kunde inte gärna dra med cykeln in på affären....

Glad i sinnet så stannar jag och kliver av cykeln och ser till min förskräckelse att det är STÄNGT! Men..... nu då? Ja ja det är ju inte sååååååååååååå långt till Frövi!
=)

Väl trampandes dit så vill jag nog inte bara ha en kexchoklad utan även en tunnbrödsrulle med korv och mos för nu börjar jag bli hungrig. Yes yes yes... Jag VET att det finns en korvmoj där...
Trampar på ordentligt.... korv, mos, choklad........
Väl framme så går all must ur kroppen!!!! STÄNGT pga ÄGARBYTE!!
Jag ger upp..

Suck, hakan faller ner en bit men, skam den som ger sig. In på pizzerian och köper en ostburgare och trycker i mig. Stackars pappan med 3 grabbar som var där och beställde en familje pizza. Dom tittade lite skrämt på mig som om jag var ett monster och åt barn. Jag lovar, SÅ illa var det inte.

Så här ser det ut utanför pizzerian i Frövi. Passade på när maten tillagades. Lite hemtrevligt med en rosa soffa i parken vid fontänen.


Så härliga blomster arrangemang. Bra jobbat Frövi kommun.


Ännu mer vackra blommor. Tur att det fanns ngt att bli glad över i denna dystra lilla stad !!!
=)
Dags att trampa vidare hemåt för nu vill jag hem. Köpte med mig en Pepsi som tröst.


Ett litet stopp till blev jag tvungen till. Strax utanför Ervalla. Allt som här är vatten är ingen sjö. Det är en åker. Snart kan dom göra denna åker till en permanent sjö för på våren är det ständigt vatten här. Vägar avstängda och isgata med svallis.


Ja en konstgjord sjö. Huset som ligger bredvid betalade nog inte för sjöutsikt men fick det gratis!

Hade att mål kvar. Det fick inte ta mer än 1 timme från Frövi och hem. Trampa trampa trampa. 2.8 mil var sträckan.
Var hemma efter 55 min !!
Hela sträckan blev 7.9 mil, tid 2,55 och 27 i snitt JÄTTENÖJD.
Nu ska jag definitivt S O V A. Nattis nattis alla vänner. Ännu en dag till ända. Tack för att ni gjort den till ytterligare en bra dag.

1 kommentar:

  1. Jag inresserad av att hyra kiosken i fellingsbro.(rosas)
    är utbildad kock med erfarenhehet.

    SvaraRadera