tisdag 21 juli 2009

Semesterdag 3 måndag 20 juli

Tänk vad fort dagarna går när man är ledig och man uträttar absolut ingenting. Man bara flyter omkring här o där o överallt. Lite trist att det inte är lite lite bättre väder. Blåser och hotar med regn men ändå är det varmt ute. Ska ABSOLUT inte klaga. Vill bara hinna så mycket mer än det man gör på ledigheten. Finns så mycket kul att göra. Just nu är ändå det primära att få finnas i närheten av hjärtat innan han ska göra sin cykelresa i London from fredag och en vecka framåt och efter det så är Rebecha och jag borta i en vecka i Jönköping tisdag - fredag då hon ska skjuta Korthålls SM. Då ska lilla Ella Bella få följa med på våra äventyr.

En cykelväska. transport stod på tur att införskaffa till flyget. Tunnelbana upp på stan och lite koll på andra ställen. Ingen cykelväska fanns som passade men det löser sig ändå. Fanns andra alternativ och back up lösningar.
Bilden tagen ner mot Slussen långt i bakgrunden.

På vägen till Web hallen passerade vi denna vackra fontän. Vad gör man då om inte tar fram kameran igen som vilken djä... turist som helst. Men det skäms jag inte för. Bilder kan man ta överallt. Alltid kul med minnen när man har tråkigt en kall vinterdag eller när man inte har något annat att göra. Hmmm.... Undrar om den dagen kommer någon gång.

Ja det blev inte ngn lång blogg för måndagen. Blev en film sen på kvällen i alla fall. The Wrestler. Ingen jättehöjdare men helt okey att se. Man tänker lite annorlunda efteråt. Micky Rourke gör huvudrollen riktigt bra!

Nedan följer lite mer bilder från söndagens äventyr.
Fotograf Ari.

Lite läcker bild kan det bli om man fotograferar en flaska uppifrån och ned genom öppningen. Man kan inte riktigt gissa vad det ska föreställa.


Jaha, undrar hur det här gick till. Är glad att man inte är ngn Dolly Parton typ i alla fall för då hade det bara varit stora tuttar på bilden =)


Det finns liv även utanför stammen. Liv ger liv hela tiden även om man inte ser allt första gången. Något dör, något nytt växer fram. Liv ger liv...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar