fredag 17 juli 2009

En solskenshistoria

Torsdagen skulle bli en sån där lite annorlunda dag med att åka till än den ena än den andra för att lämna lite saker. Stora målet var väl Nora men en del vägar kan vara slingriga innan man kommer dit man vill.
Det började med ett stort pådrag med brandbilar, ambulans och polis som gick i många knyck utanför fönstret. Brandkår med båt på släp.... Hmmmmm Måste ha hänt ngt vid vatten, närmast Rävgången kanske !!!!????

Ja ja, nyfikenheten tog lite lite överhand med att bara veta VAR inte VAD. Vi tog då vägen "över" norr för att se och mycket ritkigt nere vid Rävgången stod alla bilar.
Vad som hänt vet vi inte för det fanns inget sen i NA om det heller.
Nu vet vi:
http://na.se/nyheter/2.2503/1.510806

Hur som helst när vi ändå var på väg så ville jag se en cykelväg om den var asfalterad. Hmmmm Ja ja ja ja vi hittade inte till rätt väg utan hamnade på en riktigt knepig kostig ute mellan motorvägen och Fellingsbro.
Men vi var nog inte värst.

Vi kom ikapp en TYSK HUSBIL som hade förirrat sig in på dessa vägar. Man undrar bara HUR!
Vilse hade dom åkt för dom stannade mitt i en krsning där vi inte kunde komma förbi och bad om hjälp att komma till Väringen.
Vi skrattade lite och sa som det var att vi var själva lite lost men att vi visste åt vilket håll vi skulle i alla fall.
=)
Dom fick köra bakom oss och vi lotsade dom till campingen i Frövi vid sjön Väringen.


Vi stannade och talade om var dom hade city och affärer osv och dom svallade av tacksamhet för att vi hade fått ut dom ur skogen.
=)
Kan vi mycket väl förstå. Dom var så glada så vi fick en flaska rött vin som tack. Vilken fin gest!

Nu äntligen på väg till Nora ca 1 timme senare. Vi lämnade en del saker efter vägen och avslutade ute i Klacka.


Där mötte vi underbara Svea 14 veckor. Hon fick gärna följa med mig hem nu! Men si det ville inte ägarinnan. Varför ?????
Hon som är så söt...............................................

Vi blev jättehungriga på denna resa så varför inte klämma en pizza? Gotti gott gott... Vi åt på plats och nästan allt gick ner.
Hittade denna fina klocka inne på pizzerian.... Vacker gammal pjäs....
Men oj, Askungarna måste hem innan det är dags för sängen....
Så kära vänner... Vi åker hem NU! Tack för den här gemensamma resan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar