fredag 15 juni 2012

Halvvättern 10 juni 2012


Det var nu äntligen dags med både en fasansfull känsla samtidigt som det var en frihetskäsnla att äntligen vara här på plats inför den sista delen av halvklassikerns fullbordan.
Hur skulle det här gå? Ingen träning på ca 6 veckor och haft armen gipsad? Runt ska jag! Måls'ttningen fanns där. Vädrets makter visade sig inte riktigt från sin bästa sida heller men vad kan man väl göra åt det? Bara att gilla läget helt enkelt.
Banprofilerna för dagens 15 mila färd.

Uppradade på startplatsen innan start.
Ola, Uffe, Pia, Patrik och jag själv. Max fotograferar. Heja oss vad vi är bra! 

Det här blev en helt ny upplevelse med att cykla i klunga. Helt underbart roligt och känslan av att det går ju fort och fortare kan det gå.
Tack alla fina härliga klungor vi fick chansen att hänga på!
Efter ca 9 mil susade det förbi en tandemcykel med 2 Örebrotjejer på och helt plötsligt visade det sig att det var en gammal bekant som satt bak. Lisa Hasselgren som jag känt sen sent -90 tal.

Ca 4 mil innan mål öppnade hiumlens portar sig totalt! Man blev dyngsur efter bara någon minut. Det var bara att stanna och dra på vindjacka och av med glasögon för dom kunde man inte se igenom längre. Det började blåsa ordentligt och det blixtrade och åskade. Ca 2 mil från mål låg det ca 2 cm med hagel efter vägen.
De här sista 2 milen var pinsamt jobbiga. Det var nu det gällde att trampa på om tiden skulle bli under 5 timmar!
Släntrade in i mål på fina 4.49 med en snittfart på 30 km/h med andra ord. Gissa en som var nöjd men höll på att frysa ihjäl efter målgång!

Medan det var ombyte vid bilen så missade vi Patrik som kom i mål. Vi passade på att käka lite på McDonalds lite snabbt och sen ner till kurvan för att se när Pia kom in till mål. Ola missade vi också och Uffe hade haft för många punkteringar så hann blev tvingad att bryta tyvärr.
Nu var vi i alla fall nöjda och glada efter denna färd.
Hann träffa Marie Inkinen också en stund och en snabbfika.


Med ren tur fick jag veta att man fick en plakett om man klarade sig under tjejernas/resp killarnas tid.
Killarna 5 timmar och tjejerna 6 timmar. 

 Ja så här såg turen ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar