lördag 2 juni 2012

Vänern Runt 25-27 maj

Fredagen den 25 maj gick starten för årets cykellopp Vänern runt. 3 dagar med underbara cyklister och mycket energi för kropp och själ. 372 st atartande i årets upplaga och jag lovar, bättre väder än den här gången har det inte varit de senaste 15 åren! Första dagen bjöd på runt 27 grader!!! Lite för varmt för alla cyklister men de höll god min och var positiva trots att det tog slut på vatten och mat vid vissa depåer.
Här är vi vid depå 1 första dagen strax innan Degerfors från Örebro sett. En del från Fredrikshovs cykelklubb, bla Svante och Tomas.
Depåstopp nummer 2 var vid Väse strax utanför Karlstad, depå 3 vid Liljendahl innan Säffle och natten sov vi i Åmål vid en skola.

Vackra bilder från depå 1 dag 2 i lika underbart soligt väder, Håveruds akvedukt. 2 depåstopp till under dagen innan målgång i Mariestad. Man bara njuter som fuktinär när det är så här härligt och man får oerhört goda fina lovord från delatagare som riktigt älskar den här delen av banan som är otroligt vacker.


Grupp 28 har ankommit målgången vid Mariestad. Trötta, slitna, varma men nöjda.


Efter mat och dusch tog vi en promenad in till Mariestads centrum som brukligt för att njuta av hamnen och naturligtvis en god öl. Vackert eller hur? Vi var 13 personer som tog oss in till stan som grupp men självklart träffade vi på många andra grupper också.


Här är grupp 1 i mål i Örebro. Depåstoppen var i Gullspång och Svartå denna vackra dag. Riktigt skönt att komma fram men det kommer att bli en saknad.

Grupp 28 fotograferas.
Rolle, Konrad, Magnus, Petter, Andreas, Anders, Magnus
Micke, Sven-Erik, Tony och Ari

En riktigt lycklig vinnare av hjulen från lotteriet! Grattis!

Det är en konstig känsla när man vet att man inte ska servera kaffe, bullar, korv, mackor, risifrutti mm. Jag stormtrivs med detta och tycker det ger så mycket energi och massor av fina goa vänner får man på köpet.
Tack alla fina goa härliga cyklister och funktionärer för dessa 3 härliga dagar och tack till Örebrocyklisterna som lägger förtroende i mina och övriga funktinärers händer.
Jag ger ett extra tack till Agne, Sven och Johan som jag samarbetat med under dessa 3 dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar