torsdag 2 februari 2012

Grattis Joachim på 25 årsdagen

Så var det då dags igen för att fundera på vart alla år tagit vägen! Grattis Joachim min fina son på din 25 årsdag. Även den här dagen minns jag som om den var igår. Hade åkt in o ut på BB en längre tid innan det äntligen var dags. När du väl var ute så var det en lycka och glädje (tack för att du inte valde att stanna kvar där inne).
Du hade oturen att drabbas av den livslånga sjukdomen diabetes men det blir till slut en livsstil att leva med.
Idag bor du i Göteborg med din sambo Mickis och din underbara fina son William. Så återigen måste jag skriva att jag är en stolt mamma och farmor!


En person som är född den 2 februari 1987 har stjärntecknet Vattumannen

Från 20/1 till 18/2.

1987-2-2Vattumannen är uppfinningsrik och en riktig nytänkare och de älskar att prova på nya saker. Vattenmannen är en individualist som går sin egen väg vilket gör att de inte alltid uppskattar andras goda råd. Vattenmannen är mycket vidsynt och tolerant och det är få är så fördomsfria som en vattenman. Vattumannen är verkligen kunskapens tecken, de är oerhört kreativa med många idéer och bollar i luften. Ibland tenderar vattumannen dock att bli så uppslukad av en idé eller att projekt att de glömmer bort de små och praktiska detaljerna. .
.
Vattumannen är ofta engagerad i människors rätt i samhället och slås gärna för olika ideal och saker. Bland vattumannen återfinns många frihetskämpar och politiskt aktiva rebeller. Vattumannen är väldigt solidarisk och har ett stort mått av medmänsklighet likväl som de är mycket skickliga människokännare. De formligen älskar människor och umgänge även om de då och då vill dra sig undan för att ha en stund för sig själva. Vattumannen är nämligen både utåtriktad men samtidigt ganska sluten om den egna personen och svåra att komma inpå livet. Vattumannen är med andra ord en ganska komplicerad personlighet, de är oberäkneliga, okontroversiella men också väldigt charmiga och vänliga. .
.
Vattumannen är inte mycket för tvåsamhet eftersom de behöver känna sig fria, men samtidigt står vattumannen inte ut med att vara ensam vilket gör att de ofta dras till kollektiv eller någon annan form av grupper eller sammanslutningar där de kan vara delaktiga och stilla sin ständiga nyfikenhet och strävan efter kunskap och sanningar utan att behöva komma andra allt för tätt inpå livet. Vattumannen håller nämligen trots sitt behov av umgänge alltid en viss distans till andra människor, åtminstone till en början.
.
Vattenmannens är ofta ganska kluvna när det kommer till kärleksrelationer. Dels har de ett starkt behov av närhet samtidigt som de har en djupt rotad rädsla för att binda sig och också ett visst behov av att vara ensam. De kan därför vara tämligen svala i en relation till dess att de verkligen går in i en djupare relation där de kan kombinera sin självständighet med ett engagemang i någon annan, då är det oftast mycket trogna och pålitliga. .
.
Lämpliga yrkesval: Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare

Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar.Bra egenskaper

En riktig idealist
Fördomsfri
Originell och uppfinningsrik
Intellektuell och framåt
Älskar överraskningar
Rolig och lvänlig
Lojal och har många vänner

Mindre bra egenskaper

Kan bli okänslig och distanserad
Oberäknerlig som taktlös
Tankspridd och disträ
Kan vara kylig och avståndstagande i kärlek
Egensining och oberäknelig
Fixarad vid sina åsikter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar