tisdag 15 juli 2014

21 juni midsommardagen Hellasgården

Fint och skönt väder och en promenad vid Hellasgården runt sjön fick bli dagens uteaktivitet. Börjar dagen med lite rödbetsjuice för att stärka upp kroppen inför kommande aktiviteter som Vansbrosimmet. 

Alltid lika vackert att gå här. 

Fotbollsgolf fanns det en bana för strax i närheten av promenadstigen. 


Vackert i vattnet.



Fundersam matsäcksbärare. 





Nu börjar det faktiskt bli lite varmt så jackan åker av. 




Det är inte bara att gå längs den här leden. Man får trixa sig fram på vissa ställen. Bra att stärka upp musklerna. Det finns en del som springer här och även kör MTB över stock och sten. 


Sådär, lite svalare blev det allt. 


Man ser Globen på avstånd. 




Vi tog med oss lite att äta efter vägen från gårdagen. Paj, bär och dricka. 

Pigga och glada efter promenaden. 

Ja hur det än var så var det en del människor som var i och simmade i detta kalla vatten som jag inte ens hade velat stoppa ner foten i. Jag förstår varför dom gjorde det. Av samma anledning som jag borde ha gjort det. Det är bara 2 veckor kvar till dess att Vansbrosimmet ska gå av stapeln och jag har inte blött ner baddräkten ännu. i morgon, läs den 22 juni, ska vi till Huvudstabadet och simma i tempererat vatten men under bar himmel. Bara att bita i det sura äpplet och bita ihop. 



Det finns så mycket vackert ute i naturen. När vi kom hem så tog sambon cykeln och tog en tur då han inte hade fått nog än av frisk luft.
En fin härlig midsommardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar