lördag 9 juli 2011

Nya cyklar och F1 båt på Norasjön

Små små barnfötter tassade ner till mormor vid 7.30 tiden. Lite mysigt att få gosa med dom på morgonen även om det idag kändes att jag hade gjort något igår.

Dagens schema var att åka in till Örebro och köpa en ny cykel till Ella så hon verkligen kan få chansen att lära sig cykla och att då William skullle få ta över Ellas cykel och lära sig cykla. Vi hade turen att hitta en begagnad cykel i rätt storlek på Norra cykel och Motor. Det blev ett riktigt kap. 50 kr för själva cykeln plus då en del tillbehör för att snygga till den!

Väl hemma så var poolen redan på väg att fyllas upp så det blev lite badande för de små.

Självklart lite mat också för att orka resten av dagen. Korv med bröd räcker långt!

Nybadad och lycklig tjej som snart snart ska kunna få testa den nya cykeln.

En tog hand om den lilla cykeln och såg till att den blev anständig en liten nybörjar kille att lära sig trampa på.Coolt svartlackerad cykel!

Här mekas det proffessionellt med den nya cykeln så det blev nya handtag, trampor, kedja mm mm ditsatt. Snart snart snart kan det vara dags att börja trampa.

När allt var klart med cyklarna så tog vi en promenad ned till stan för att äta lite Noraglass och se vad som hände. Skönt nere vid vattnet och strandpromenaden där det även var "turistkörning" i en F1 båt.

Vi träffade även på resten av familjen: Pappa Joachim, farmors busunge William och Mikaela.

Farmor/mormor hade lovat att vara barnvakt denna lördag då det var Noradagarna så de andra vuxna kunde få lite fritt och gå ut och träffa lite kompisar. Ansiktsmålning stod även det med på schemat. Här lite Hallo Kitty katt.

En blandning av en tiger och spindelmannen.

Spindelmannen såg väldigt varm ut!

Nu skulle båda busarna ut och trampa hoj!


Man blir faktiskt hungrig av att hålla igång så här en full dag. Riktigt gott med grilllad hamburgare. Mums mums...




Lite formel 1 båttur på Norasjön

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar