tisdag 26 juli 2011

Lite blandad kompott

Vissa dagar flyter bara på och man bara är. Men oj oj oj vad sköna sådana dagar är också! Man kan tex hinna njuta av blommorna man passerar till o från bilen. Är nu inne på sista semesterdagarna och det känns lite jobbigt samtidigt som jag kan känna att det blir nog bra att återgå till jobbet för om det blir så här fina sommarkvällar så hinner man ändå med en del på kvällarna. Tuffast blir det att orka ta tag i träningen på samma sätt efter tidiga morgnar och 8 timmars arbetstid. Men det är bara att bita ihop och ta vara på helgerna lite mer.

Jag har hunnit med att köpa en träningsväska för mobilen och en GPS så det blir lättare att ta sig fram dit man ska. Ska använda den även på cykel så det blir intressant att se vad den går för.

Sprang 5 kkm banan på Ursvik en dag när det hade regnat lite på morgonen. Det var hur mycket sniglar som helst och dessutom så var de STORA. Kändes inte helt okey att springa och ha dom här jättarna under fötterna ska jag säga. Lite krasande här och där.


Vi tog en tjejdag (och liten killedag) i Karlstad när vi ändå skulle till Molkom och hälsa på brorsan Peo med familj. Här lite glass på IKEA efter att maten finns i magen.


Det blev även ett inköp av Five Fingers skor för att se om de fungerar bättre på fötterna vid löpning och att jag kan slippa skavsår bla. Kanske även slippa ont i benhinnor och hälsenor. Men det tar lite tid att vänja sig med dom tydligen. Att gå runt i dom känns bara så underbart skönt och barfotaaktigt!

Tänkvärda ord

Lyckan finns till för alla,
men den är lika flyktig som en fjäril.
Lyckan är vacker som en blomma.
Den kan inte uttryckas i någon dikt.
Den kanske bara varar en kort stund,
men den finns kvar inom oss i evigheter.
"E. Wright"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar