torsdag 3 mars 2011

Ännu en dag har gått utan träning

Om man får för mycket tid över på dagarna ja då vill man förändra en hel del i hemmet. Framför allt när man inte kan träna som man vill. Med feber i kroppen och 6gram Kåvepenin om dagen i 10 dagar, ja då ska man nog ta det lugnt. Stackars mage som tar stryk av den här doseringen det kan jag ju säga.
Men nu vill jag bli frisk så det är inget annat att be om. Har gått och varit hängig sen i början av januari och detta är kur 2.

Hur som helst så fick köket en liten förändring med annan duk och nya tabletter på bordet. Lite mysigt sen med det mörka och tända ljus och blommor.

Sovrummet fick ju en ny touch häromdagen med nya ben osv men det fattades det lilla sista som ett matchande överkast med tillhörande kuddar. Äntligen! tror inte jag har köpt nytt överkast sen barnen var riktigt små..... Så det var dags! Väggarna börjar bli okey också men det är en del kvar härinne att göra. En sak i taget bara.

Dagen innehöll glädjen att se när svenska tjejerna fixade silver på VM stafetten. Tyvärr sköt mixedlaget bort sig i skidskytte stafetten men slutade ändå på en 4e plats.
Tur att det är något sevärt när man är hemma.
Är faktiskt glad över mina barns framfart dessutom när det gäller jobb. Rebecha har gått igenom en utbildning så hon får nu dessutom stå flaggvakt på vägarna och kan hoppa in och jobba extra när det behövs.
Joachim ska iväg på ytterligare 2 intervjuer varav en är även för honom som flaggvakt och den andra KAN innebära att han får möjlighet att ta truckutbildning.
Vad som helst bara de kämpar för jobb! Go for it! Bra jobbat!

Dagens ord!

Varför inte njuta omedelbart?
Hur ofta förstör vi inte nöjet med att förbereda oss -
dessa idiotiska förberedelser
"Jane Austen"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar