söndag 20 februari 2011

Söndagsstängda cykelbutiker

Igår vid cykelbyggandet så visade det sig att det fattades lite fler småsaker. Tanken var att vi kunde ta en promenad på stan för att se om det fanns någon cykelbutik som var öppen typ Cykloteket men naturligtvis så var det här enda helgen som det var stängt för utbildning. Men vi tog en promenad istället. Bilden från Duvbo T-bana.

Promenad till Duvbo, T-banan till Fridhemsplan och därefter en promenad genom Vasaparken, via Odenplan till Observatorielunden för lite härlig utsikt.

Vackert ner över Sveavägen


Vi fortsatte sen vidare några kvarter bort till Monica Zetterlunds park som man nog ska bege sig till sommartid för just nu på vintern var det inte mycket att se.

Gammal anrik restaurang ligger precis vid parken Clas På Hörnet.

Fortsatte sen vidare genom Hagaparken där det var massor av folk.

Väl framme i Solna så passade vi på att besöka gymmet Balance och fick en rundtur där. Fräscha ljusa lokaler. Men tyvärr lite för dyrt för min del. Bra upplägg annars eftersom man bara betalar per månad och har 30 dagars uppsägningstid. Normalt är ju annars årsavtal.

Kommer sen vidare till Råstasjön där det var massor av Hägrar som hade funnit sig en rastplats.


Alla hägrar ser ut osm om de är statyer. Bara står där på ett ben och fryser. Ganska coolt att se dom så samlade på en o samma plats.
Det blev en härlig promenad så vi var rosiga pom kinderna när vi kom hem.

Ordspråket för dagen

Jag har lärt mig att ta varje dag som den kommer
och inte bekymra mig för morgondagen
"Dorothy Dick"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar