fredag 18 februari 2011

Långpromenad till Södermalm

Idag var det dags för en långpromenad till Folkungagatan på Södermalm för ett intressant möte med ägaren av Bikeguide - Stockholm, Erik Svedin. Vi hade bestämt möte på Esters The & Kaffehandel på Folkungagatan. Promenaden gick över Haga Norra, Norrtull, över stan och Slussen till caféet. Ruggigt kallt var det även om graderna inte var många. Lite blåst lite råkalla vindar gjorde sitt till.

Esters The & Kaffehandel var ett av de mysigaste små caféer jag har besökt. Säg att du vill ha te och du får välja mellan M A S S O R av olika sorter. Jaha grönt te är ju alltid intressant.... Jo men ska det vara med smak eller ej och sen vilken smak osv osv.....

Men det var värt att gå den här underbara promenaden och att få lite beslutsångest över vilket te man ska välja. Burken i mitten gav hemlängtan. Örebro Kex, ja det är kultur och minnen.




Ja har ni vägarna förbi ute på Södermalm så passa på att ta en paus här. Det kommer att bli ett favoritställe.

Vad har hänt sen senast? Jo det har varit lite upp o ned känslor de senaste dagarna. Bilderna nedan visar bilder på vår underbara hund som numera är i Thomas Lundgrens ägo i Borås. Underbara Sazza, vad vi kan sakna henne massor men som vi förstår så är hon hos en fin och bra familj.

Bilderna nedan är hämtade från Facebook Thomas Lundgren som är fotograf.



Puss puss Sazzagumman som åt upp alla mina skor men vi saknar dig ändå!

Igår 17 februari var en halvtung dag på många sätt. Lilleman Timothy hade feber och var riktigt riktigt hängig så jag var upp och var barnvakt till honom medan mamma och storasyster var på njurröntgen för Ellas del. Vi får hoppas allt gick bra där, svar om någon vecka.

För 4 år sedan så vakade vi på goa underbara saknade farmor som somnade in så vackert. Längtar efter henne mellan varven så det gör ont i hjärtat men minnen finns ju alltid kvar för evigt.

Lyckorden ska vi inte glömma!

Det som gör livet så härligt
är att det inte går i repris
"Emelie Dickinsson"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar