måndag 2 maj 2011

96 km cykeltur Mallis 25 april

Dag 2 på Mallis. Det skulle ev bli regn och det blåste skapligt mellan varven så vi bestämde oss för att ta en kortare tur till Binissalem och kolla på deras cykelbutik Väl där så självklart var det stängt en dag som denna. Annandag påsk!

Stannade till i Santa Maria för att få lite fika och kolla in lite cyklister.
Ständiga följeslagaren Coca Cola sitter bra i såna här lägen.

Soligt varmt och massor massor av cyklister från alla länder. Mest tyskar känns det som. Turen blev en fin tur med få droppar och även idag kortbent och kortärmat. Solen tar ändå.

Passerade denna skylt i en uppförsbacke och var tvungen att vända och åka ner igen och fotografera den då jag tänkte på at den passade till Rebecha som alltid fått heta Ramis. Serena fick 2 hotellbyggnader igår och Rebecha får en hel bondgård!

Passande strax därefter så passerade vi ett riktigt kacklande. Till vänster strax utanför grindarna så står det 2 st STORA kalkoner och låter fruktansvärt illa.

Inte nog med det, vi tog en skogsväg tillbaka och mitt ute i ingenting när man verkligen funderar på om man ska hålla på med cykel när man sitter där och hoppar och skuttar på dåliga vägar så är det BAMSE grisen som snokar runt i just ingenting efter lite föda.
Hmmmmm inget illa menat Rebecha att vi först passerade Bodega Ramis och sen kalkoner och jättegrisar.....

Vi passerade sen hotellet där Max Hürzeler håller till med alla cyklister från alla håll o kanter. Schyssta stolar i entrén!

Vi passerade följande vägar:
Vassvägen ut från Alcudia till Sa Pobla, Inca, Llosta, Binissalem, Santa Maria, Sencelles, Costitx, Llubi, Sa Pobla, Vassvägen Alcudia. 96 avklarade kilometer under dagen.
Motvind från det att vi vände i Santa Maria.

Sanna ord

Förnöjsamhet är det som förvandlar allt man rör vid till guld.
Den fattige som äger den är rik och den rike är fattig utan.

"Ordspråk att tänka på"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar