fredag 12 juni 2009

Tur och retur Östersund 090610-11

Ja ja
Alla behöver inte följa andras tänkande vad som är rätt eller fel. Fick en fråga ang ett extra jobb: Kan du åka upp till Östersund och lämna en sak innan 00.00 natten mellan torsdag och fredag?
Jo men visst kan jag väl göra det. Hade ju faktiskt sån tur att jag var ledig fredag =)
Johan hakade på och följde med som sällskap, alltid lättare och trevligare om man är ngn mer i bilen under så lång färd och dessutom säkrare under natte tid.

Stannade till vid Sveg för en bensträckare och för att ta lite bilder. Det är så otroligt vackert när man svänger över bron för att komma in i Sveg. Vatten platser lite här och var. Rofyllt var det också men det fanns lite obehag och det heter små knott.......


En underbart läcker vattenpelare möter man vid infarten. Denna bild är tagen sent på kvällen men ljuset fanns fortfarande kvar. Stanna och ta er tid att njuta av detta.


Målet var Östersunds Rådhus och tänk att dit hittade jag! Lite sjukt att jag bara hade varit hemma några nätter innan det var dags att besöka denna plats igen =)
Klockan är här nästan 00.00 och bilden tagen utan blixt. Helt underbart ljus. Byggnaden är vacker. Även känd från en del filmer, bla Varg med Peter Stormare.


Ett besök över till Frösön för att ta bilder över Storsjön var lite tvunget.
Tänk vad vackert vi har i Sverige!
Vi styrde sen kosan hemöver. Den blev lite tuff och jobbig. Framför allt från Östersund till Sundsvall via Bräcke. Mycket tung trafik ute på vägarna. Hade ett helt koppel bilar med lotsar dessutom som fastnade korta stunder i rondellen i Brunflo.

Sundsvall bjöd på 15 grader mitt i natten och en massa glada studenter. Växlande väder under hela resan med regn, sol, blåst och dimma.
Var hemma vid halv 8 på morgonen. Några timmars sömn sen får man bita ihop. Lite slappande och lathet under dagen.
I morgon bär det av ner till Motala för att ta emot för min del en trött kall blöt cyklist när han kommer in i mål!Hoppas alla tänker sig för och tar det lugnt i trafiken i detta otroliga sommar väder. Regnet gör inte vägarna bättre! Var rädda om er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar