söndag 26 juni 2011

Träning som avslut på midsommarhelgen 2011

Fick tidigt sms i morse från Jörgen om vi skulle ses för en promenad vid Hagaparken. Självklart att vi skulle det så det var bara att se till att få i sig lite frukost innan det var dags att cykla iväg mot Hagaparken. Ryggan var packad med promenadvänliga skor och baddräkt och handduk för planen var faktiskt att åka förbi XXL Sport och inhandla simglasögon och sen vidare ut mot Ängbybadet för att simma efteråt.
Här en bild från början av Hagaparken med Wennergrenska huset i bakgrunden.

Tursitbåten ligger bara och väntar på att de första turisterna för dagen ska anlända för en tur ut på Brunnsviken och förbi Haga Slott mm mm och även stopp vid Naturhistoriska muséet. En sk Hop on Hop off båt.
Det här ska bli en av de saker jag kommer att roa mig med under sommaren.
Vi tog en promenad runt hela Hagaparken, ca 5 km. Mycket folk och riktigt skönt. Cyklade sen ner till Bromma Blocks och XXL Sport och vet ni vad som hände? Jo det kom en skur som heter duga! Men det var bara att gilla läget och se glad ut och cykla vidare och kliva in på butiken genomblöt!
Hittade simglasögon, cykeltröja (tack Lars för tipset) och en våtdräkt. Fick chansa på strl på dräkten för jag ville inte prova med alla de blöta kläderna jag hade.

Cyklade sen hem för att äta lite mat eftersom det inte kändes okey att åka o simma. Våtdräkten får bytas i morgon då den var alldeles för stor!!!
Innan maten så hann jag ta en löptur på ca 5 km innan skavsåret gav sig till känna sen senaste löpturen. Hann se dessa små ulliga bollar som fanns väldigt nära mamman och pappan.
Hur kan man kalla dom för den fula ankungen?


Här är föräldrarna som vaktar sina små ordentligt.

Jag tror det var fågelbebisarnas dag idag för det kryllade av små icke flygfärdiga dunbollar överallt runt sjön.
Trevlig runda blev det i alla fall. Dagens träning blev således: 7 km promenad, 5 km löpning och 25 km cykel. Ska nog vara nöjd ändå!

Vackra ord

Att bli verkligt
skicklig på något,
hur obetydligt det än är,
kan vara verklig lycka!
"Pam Brown"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar