söndag 19 juni 2011

En dag med Sweden Bike, Stockholm i regn

Cykelguide idag eller inte? Ja det var det som var den stora frågan redan igår kväll. Fick sent besked attt den stora gruppen hade ställt in och det skulle bara bli en grupp som skulle ut o cykla men vi fick lite att göra i alla fall. Började klockan halv nio på morgonen, ännu hade det inte börjat regna, med att lasta på 15 cyklar som skulle fraktas från Strandvägen upp till Narvavägen - Historiska muséet.

Väl på plats så skulle ytterligare 15 cyklar ställas ut på parad innan 30 gäster skulle komma från Veolia (olika länder) och ta en tur ut mot Djurgården och även äta en lättare lunch som serverades under tak då det nu naturligtvis hade börjat regna skapligt ihärdigt.
Jag stannade vid kontoret och städade upp lite och tog emot cyklar som varit ute på uthyrning. Bla 2 st racer som varit och kört Vätternrundan. Bra jobbat! Ari fick cykla som kvastcyklist!

Här på planen bredvid Historiska muséet håller Erik till med Sweden Bike. Vill ni boka guidad tur så hör av er till honom, jag lovar att det kan vara värt det och få licensierade guider till hjälp.


Tyvärr blev den här cykelturen lite avkortad eftersom det blev alldeles för vått och kallt ute för dessa tappra människor. Här är nu alla cyklar lastade igen för att transporteras tillbaka till utgångsplatsen. Kanonbra kärra att köra alla cyklar på.
Tack Erik för ännu en bra dag!
Nu återstår det 3½ dag att jobba denna vecka sen blir det jobb i 2 veckor till innan 3 veckors semester då vi alla hoppas på fint väder.


(= 'O' =)
-(,,)-(,,)-
Skönheten...
handlar inte om att ha ett vackert ansikte...
eller om en perfekt kropp...
det handlar om att ha ett vackert sinne...
ett varmt hjärta...
och en vacker själ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar