söndag 2 juni 2013

Sommardäck och en 30 milare i Örebro

Dags att byta till sommardäck kanske. Hmmm var nog några dagar sen här men så kan det bli ibland. Jag bor i Stockholm däcken finns i Örebro. Självklart passar man då på och hämtar de små kidsen på dagis också. Åker sen in till Max och käkar efter däckbytet.


Ella blev så fin i sin nya klänning och den blev uppskattad av alla. Trevligt, hade kunnat tänka mig att ha en egen likadan.

Timothy älskade sin Simpsontröja. Han går i pappas fotspår.

Riktigt fin middagsmat bjöds det på senare. Tack för god mat som alltid.

Lillstumpan Lizzie njuter i solen och undrar varför hon ska vara med på alla kort.

Lite kul när vi plockade fram gamla Bianchi cykeln och det visade sig vara Ambrosio hjul på. Ambrosio var märket på cykeln vi hyrde i Alcudia.



Lördag morgon drog vi iväg tidigt från Nora till Örebro för att starta på Örebros södra 30 milare. Det blev bara Ari och jag som startade på den men några andra som körde 20 milare och Marie som körde norra 30 milaren.
Det blåste rejält och när vi kom till första stämplingen i Askersund efter ca 6 mil så frös jag om fötterna så det var hejdlöst. På med skoöverdrag och lite energi intag.
Trampade sen vidare ner mot Hjo. Jag ljuger inte att vi hade klockren motvind hela vägen ner till Hjo. Klockan 14.00 stämplade vi till slut in på en pizzeria, 7 timmar senare.
Gott o veta att nu borde vinden vara med oss. Men riktigt så var inte fallet. Nu var det kantvindar men det gick ändå skapligt fort.
Framme i Töreboda tog vi ett snabbstopp och en drickapaus. Vidare mot Gullspång. Från Gullspång fick vi medvind in till mål de sista 8 milen. Strax vid Kvistbro så kom vi ifatt Marie och vi tog följe in till målet.
En skön härlig runda men ack så blåsigt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar