söndag 2 juni 2013

13 maj Hjärtebarnsturen Uppsala-Stockholm 9 mil

Måndagen den 13 maj var det dags för Hjärtebarnsturens etapp mellan Uppsala och Stockholm , en resa på ca 9 mil. Jag skulle möta upp Erik Svedin vid Scandic på Karlavägen så han skulle kunna ta med min cykel till Uppsala.
Väl där blev det en massa snack med folk från alla håll o kanter. Henrique, min naprapat kom bla och en massa andra.
En hel del folk från Topp Hälsa kom och jag fick en väst av dom så vi skulle kunna synas.
Rickard Herrey, Agnetha Sjödin, Tobias från Let´s Dance mfl.
Vi transporterades med buss till Scandic nord i Uppsala.



På plats i Uppsala fanns det massor av folk. Ett helt hockeylag från Almunge bla som alla skulle köra med klubbkläder och hockeyhjälmar på. Varmt varmt varmt.
Peter Foppa Forsberg fanns på plats och likaså Torgny Mogren och Micke Leinegard.
Alla lika trevliga och en härlig stämning.




Ibland kan det slumpa sig så att man hamnar på samma bild bara för att man råkar stå tillsammans. Har man växt upp på samma skidspår så känns det rätt naturligt även om det nu var några år sedan.
Man får lite sentimentala tankar då man minns allt bus man varit med på och alla skidläger vi varit på för att inte tala om alla träningar och tävlingar på hemmaplan i Hällefors.


Mat fick vi serverat i Märsta på en skola där killarna höll på att svimma när de mötte Foppa i trappen upp till maten. Maten kom från Paolo Robertos Italienska pasta rätter.

Det här är 3 av de som jag cyklade mest med under resans gång och hejade på då det blev lite trötta ben och onda rumpor. Bra kämpat och bra jobbat av alla som under 9 mil slet sig fram även om de aldrig cyklat så här långt tidigare och dessutom på vanliga hojar, inga racer.
En rolig upplevelse och ett hjärtligt fint evenemang.
En eloge till alla de som genomförde detta och till de som cyklade HELA sträckan på 256 mil!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar