onsdag 22 december 2010

Söndag sista dagen i London

Dags för sista turistinvationen från vår sida för den här gången. Målet var Westminister Abbey som skulle ha öppet för allmänheten utan visning på söndagar, trodde vi......

Men ack vad vi bedrog oss. Vi hittade inga öppna portar så vi fick nöja oss med att fotografera utsidan istället och omnejden runt omkring.











Winston Churchill fastnade också på bild

Eftersom vi hade lite tid över innan vi skulle dundra ut till flygplatsen så tog vi vara på vår hoppa på hoppa av båttur som vi hade kvar. Kallt var det ute ändå så vi hade ingen större lust att bege oss ut på någon längre färd.

Båtarna utgick från kajen vid Westminister så det var ju perfekt. Turen skulle ta runt 3 timmar och vi bestämde oss för att hoppa av när den skulle vända.


London Eye på dagtid

Ett riktigt nav som håller alla korgar på plats

Polisbåtar for fram och tillbaka hela tiden

Efter 10 minuter fick vi vända då tidvattnet steg så fort så vi skulle inte komma under alla broar. Så var det med det!

Vi tog Gatwickexpress tåget ut till flygplatsen

Väl framme kan man nog säga att det var mer än kaos. Folk som låg o satt o sov överallt. En del hade varit på pplats i 2 dygn. Skulle planet gå eller ej? Ja vi visste ingenting heller mer än att det stod Please Wait hela tiden vid vår flight.

3 timmar för sent sitter vi i alla fall på planet på väg hem. Trötta men nöjda med vår vistelse. Det blev en seg första dag på jobbet i alla fall.
Tack hjärtat för en underbar resa. Jag får så mycket att leva för på dessa resor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar