måndag 29 november 2010

Några dagars blåsväder i Sundsvall 23-24 nov

For upp till Sundsvall för att närvara på 2 halvdagars konferens med jobbet. Blåste och snöade som vanligt och det blev bistert kallt.
Vi skulle alla bo på Södra Bergets Hotell anläggning och det var inte så bara att ta sig upp i den backen som slingrade sig uppför i typ 4 km.
Däremot blev det positivt med spontanbesök av Rebecha som satte sig på tåget i Östersund för att fara ner till sin mamma som ändå bara var ca 20 mil bort istället för 60 mil. Det skulle ju bli några timmars sällskap i alla fall. Mycket trevligt spontanbesök.

Det fanns lite utrummen där man kunde sitta och bara vara om man kände för det. Att sitta i restaurangen var en hel upplevelse. Man såg rakt ner över Sundsvall på kvällen med alla ljus och slalombacken 1 meter utanför.

När kroppen mår bra kan själen flyga! Spa Maskrosens ledord.


Återigen så har man då varit i drakarnas stad. Sundsvall är vackert och jag kommer att återvända fler gånger.
Sundsvall ska besökas och inte bara passeras.
Konferensen var helt okey. Träffade nya kollegor och personer från olika orter som jag hann knyta lite starkare band med. Vänner för livet hos en del och människor jag hoppas jag får nöjet att återse.
Ibland behövs det inte många ord det räcker med ett leende och ibland inte ens det.
Man känner bara instinktivt när man har vänner runt sig. Tack alla för att ni finns!

1 kommentar:

  1. Hej!
    En sommardag för ett och ett halvt år sedan besökte Maken och jag hotellet på Södra Stadsberget. Vi åt lunch där. Vi hade fönsterbord och en fantastisk utsikt. Det var som att flyga. Vi gick ut till hoppbacken och såg ut över staden. En hisnande känsla.
    Roligt att du haft en bra konferens!

    SvaraRadera