lördag 20 november 2010

Lite nostalgi mitt i alla träning

De små barnen har tydligen varit ännu mindre. William i pappa Joachims knä juli 2008. Första gången han träffade sin son och fick hålla i honom. Underbar bild!

Lilla bus Ella några månader gammal i början av 2008. Tänk att pappa Thompa fick feltatuerat årtal på sin arm. 2008 istället för 2007 .... MEN det gick att rätat till tack o lov!

Lilla lilla Ozzy som bara blev 4 månader gammal innan han fick bli en underbar liten go ängel och ett fint minne för oss alla.

Ännu en goding Hampus som också är en stjärna och finns i himlen som Ella brukar säga. Busa med Ozzy!

Rebecha med Kalle kanin som tyvärr också finns på andra sidan. Alltså Kalle inte Rebecha! Från en julhelg för några år sedan.

Goa Jessica och jag skulle cykla Tjejtrampet i Västerås 30 juni 2008. Det var 30 grader varmt och vi var laddade. Jag hade köpt ny cykel och var så nöjd. Vi kom typ 2 mil sen kraschade jag totalt i ett dike. Men det var bara att vila några veckor och sen på´t igen som man säger. Bryt ihop o kom igen!

Här nedan kommer nu lite vackra bilder från olika tider och resor jag gjort. Vackra platser att besöka om man har chansen att passera.

Njutångers Bruk

Njutånger

Luleå

Ornässtugan i Borlänge

Malingsbo

Långban

Långban är faktiskt otroligt vackert när det inte regnar!

Granbergsdals hytta utanför Karlskoga

Falun

Gopshus kyrka 2008

Här har Jessica och jag kört fast i isen i Älvdalen. Det var så halt så vi fick krypa på isen. Till sist så fick vi stopp på en traktor som fick peta ut oss på rätt håll efter att han hade sandat ordentligt. Vi hade i alla fall inte tråkigt under tiden. :0)

Ella och Annichen busar i Älvdalen!

Här ska damerna heja på Jessica och mormor som ska åka tjejvasan.

Underbara vännen Anna var också med och hejade på och fick naturligtvis mysa med Ella under tiden också.

År 2008 så åkte vi Tjejvasan Jessica och jag och blev påhejade av en hel del kära människor. Lilla Ella var såklart med och hejade på oss! Bilden från stugan i Älvdalen.

Här från en annan tidpunkt när vi var i Älvdalen. Vi passade på att åka lite scooter. Coolt och underbart!

Bild tagen från toppen på slalombacken i Älvdalen. Vi hade då redan sett älgar och även fått köra lite fort. Mera mera mera.....

Ja som ni nu förstår så har jag fått lite längtan efter snö och även minns tillbaka till de underbara dagar som man minns. Det var då det och nu finns det andra äventyr som väntar bakom knuten.
Det har blivit många långa promenader även denna vecka.
Har även hunnit testa en ny sorts träning på CURVES. Annorlunda som sagt var och perfekt för många som verkligen vill komma igång med träning för kondition, styrka och viktnedgång. Saknade tyvärr lite maskiner och även gruppträning med olika innehåll.
Annars har veckan inneburit en hel del jobb jobb jobb. Nu helg och hunnit med en tvättmaskin, långpromenad till Vällingby och tillbaka och sen en snabb bastu. Nu bara softa resten av kvällen.

Njut vänner helgen är kort men snart här igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar