torsdag 26 november 2009

En Värmlands dag

Staratde vår Värmlands tripp vid halv 8 på morgonen. Hämtade Josefin och sen blev första stoppet McDonalds i Karlskoga för att få lite frukost. GPS inställld på att hitta till Sivan på Svets o Industricenter i Karlskoga och säga HEJ!
Vi hittade dit och det var skapligt stort ställe. Hoppas du fick som du ville vad det gäller fredagens inflyttning! Lycka till!

Nästa GPS stopp var CRAMO i Kristinehamn. Även där trevligt att träffa killarna.
Vi kunde ju inte motstå frestelsen att åka o titta på Picassostatyn i regn o blåst. Det är alltid vackert där!
Nästa anhalt blev Ahlsell i Karlstad där vi tackar för det fina mottagandet med pompa och ståt. 500 middagsgäster för vår skull.... Hmmmm SÅ stort hade ni inte behövt ta i Anders o Jonas men vi tackar.... En stor produktmässa pågick när vi klev in men vi blev mycket väl omhändertagna.
Vi for vidare och stannade i Åmål nästa gång vid TOOLS Höglunds där vi träffade Ismet. Vi fick en trevlig fika stund och bra samtal. Tack och lycka till nu på din färd!
Vi var tvungna att få lite mat i magen i alla fall. Vi blev rekommenderade : http://www.dalhall.se/ som vi i vår tur gärna rekommenderar. GOTT!

Nu blev det hastigt dags att åka till vårt slutmål SÄFFLE. Tools även här. Vi blev så bortskämda under den här dagen. Bortskämda och väl mottagna. Här fanns Sune, Håkan o Katarina som väntade på oss.
Vi fick massor av kunder så det blev en kanon bra dag med utbildning osv. Tack för att vi fick komma!

Väl hemma på kvällen så möts man av en riktigt vacker gata men tyvärr saknas snön för att man ska få stämningen att infinna sig. Regn, blåst o plus 8 grader!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar