måndag 9 november 2009

En annorlunda dag söndag 8 nov

Tänk vad man kan hitta på Facebook. Det man minst anar egentligen. Livet är som en karusell eller kalla det för en stor stor säck egentligen där man till slut kan knyta ihop allt...
Man kan gå i crklar eller rakt fram men till slut så knyter man ihop allt från början till slut igen. Man slutar där man började....
Låter lite flummigt eller ? Mmmmm ska snart försöka förklara....
Chattade med en klasskompis från grundskolan som berättar att han funnit ytterligare en från vår klass under åk 1 - 9. Jag blev självklart nyfiken och fick veta vem det var. En av mina mest saknade klasskamrater... Vi bytte msn och chattade nästan hela kvällen. Oj vad mycket man inte vet om varandra men vad 17 det har gått oj oj oj 32 år sen vi sågs. !!!!!!!!!!!!!!
Tack G o J för det här sammanträffandet! Blev sentimental och längtar tillbaka till den tiden ibland. Nej inte tiden men en hel del av människorna.

Om vi kollar på den här bilden så kan jag säga att den är 32 år plus 9 år gammal...... Hmmm... MEN DET GÅR JU INTE!!!!!!
41 år gammal bild!!!! Inte sant!!!!!!! På den bilden finns ju jag med... HRMPF..... Saknar ord!
CCR, Nazareth.... Tyvärr 2 vänner finns inte längre i livet men i minnet!
Oj det finns massor att komma ihåg och minnas....

Jag måste ju vara lite närvarande också i nutid! Pippi är en stor idol just nu för Ella. Tack o lov för det för vi är ganska trötta på Emil just nu! I alla fall Rebecha som kan Emil framlänges och baklänges. Åkte till Nora Flüggers och köper färg till ett rum som ska målas.

Passade på att fika när vi var där och Ella hittade en jämnårig liten hoppande kompis. Hoppa hoppa hoppa......

Bäst att kolla om alla är kvar. Mamma och mormor fanns där bakom ryggen så då var det lugnt. Snart dags att få åka hem till sängen och sova i alla fall.
Det blev en riktigt bra dag det här också. Nu är måndagen gjord och man kommer närmare helgen igen. Njut av veckan och gör det bästa av den. Ni sjuklingar! Krya på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar