söndag 4 oktober 2009

Sammandrag för v 40

Vad har hänt under vecka 40? Inget speciellt egentligen. Men lite bilder finns det att visa.


Under en av Aris cykelturer så togs den här bilden vid Ängsö badplats. Inga människor som badae men dock massor av Kanada gäss! Skitfåglar !

Mörka moln hopar sig ute på Ekerö men de höll sig en bit bort.

Fredag 2 okt skulle Ella och jag möta IT Micke på station för att få lite saker som jag ska ha med upp till Sollefteå. Vi passa de då på att se de nya lila bussarna också. Rebecha blev så otroligt avundsjuk att vi hade fått se dom innan henne. =)

Nästa väntan var på Louise som skulle komma med tåget för att sen följa med oss hem och få mat innan pappsen skulle komma och hämta upp henne. Då sitter man lugnt och väntar i solen och tittar på alla bussar och tåg som trillar in och ut.

Lördag lunch ställde jag koasn till Sthlm för att sova där en natt innan färd till Sollefteå söndag 15.20 via Arlanda och Sundsvall.

Söndag morgon tog vi en promenad runt nya Ursvik och avslutade med lite fika på Gröna Stugan.Vacker interiör och mysigt ställe.

Mer tavlor och interiör


Lite kryddor finns på bordet..

Ari drack kaffe såklart! Vad annars =)

Dessa fåglar är inte direkt rädda av sig. Är säkert hur vana som helst med människor.

Hem och greja lite sen packa för resa till Arlanda och sen vidare med flyg till Sundsvall och där hyrbil till Sollefteå.
Bilder härifrån kommer och jag hoppas verkligen det blir lite bättre väder så det går att fotografera ordentligt. Hotellet ligger mitt i slalombacken så vid sol vore det kanon fint här, men mellan Sundsvall och Långsele kom det massor av snöblandat regn. Tom så pass att det låg kvar på backen.
Välkommen härliga höst / vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar