tisdag 27 oktober 2009

En underbar höstdag i oktober

Vilken underbar dag det blev idag. Solen skiner och det är riktigt varmt. En promenad till jobbet och hem var perfekt. Fullt drag på jobbet som det ska vara.
Fick en förfrågan från jobb 2 om jag ville ta en tur och retur resa till Visby onsdag eller torsdag. Hmmmmm ..... Lite lockande men jag lämpade över den på Rebecha istället. Passade bättre att hon fick ta den så hon drar till Visby torsdag morgon med tåg till Sthlm och sen flyg från Bromma till Visby och taxi till rätt adress och sen omvänt tillbaka hem igen.

Kan inte annat än visa att äntligen är rondellen vid norra infarten till Örebro vid Rejmes klar. Vacker blev den, efterlängtad var den. HÄRLIGT!
En promenad upp på stan till Sängspecialisten..... hmmmmmm som hade kursat..... Jag som skulle ha ben till min säng.... Ja ja ja jag får väl hitta såna på IKEA då kanske.
Vidare en promenad till LÖPEX http://www.lopex.se/ för att se om jag kunde hitta några varma sockor men de hade inte det jag var ute efter men annat alternativ fanns såklart.
De hade DYRA sockor för typ 450 kr paret http://www.sealskinz.com/. KOmmer nog aldrig att frysa om fötterna i såna.
Det jag var ute efter var annars Ullstrumpor. Kom på att jag hade en arbetskamrat som hade kontakter som sålde sånt... http://www.ullmax.se/

Vi fortsatte vår promenad upp på stan till ShangHai och hade turen att få buffé.
http://www.shanghai-info.se/?category=lunch
Rebecha och Ella mötte upp där efter promenad från Stjärnhusen. Ella ville så gärna busa och rida på axlarna. Undrar vem av dom som var vildast.
Väl hemma fick cyklarna sig en dust av Ari som avfettade och tvättade dom i badkaret. Sen blev det dusch, bad och installation av trådlös TV till Rebechas rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar