måndag 26 oktober 2009

Gråmulen måndag em

Jobbar på fm och den går rätt så fort. Konstigt nog så finns det inte ens tillstymmelse till att jag ska få träningsvärk under dagen. Känns kanonbra!
Direkt efter jobbet är det dags att åka och handla lite på MAXI för sen kommer jag att bli av med bilen nästan hela veckan. Rebecha ska ha den först för att ta sig till Nora och tatuera sig. Sen ska Joachim ha bilen för att flytta in till Nora. GRATTIS !!!


Ella vill absolut inte sova. Hon är trött men lagom förkyld. Vi tar en promenad upp på stan för att hämta ut cykelvantar jag lagt undan innan det är dags att gå till Sara och få håret fixat. Vi går till Stallbacken bla och Ella får hälsa på hästen. Först var hon lite rädd men det släppte efter en stund så hon vågade klappa den lite.

Lite ädlare delar fanns det på hästen som man kanske kan visa upp....

Tur inte den här svansen far runt och piskar för då skulle det göra väldigt ont.

Han är vacker

Vi gick in på Bredbar för Ari ville ha lite espresso men jösses vilka fula tapeter

Lite mysigt att titta ut i grådiset. Tänk om snön hade legat här redan.....

Ella bus vill bara dricka lite saft

Här har Sara fått ta lite på lugg och runt om. Blir så fin så fin och så skapligt sjuk....

Nu hemma från klippning och fixat håret... Känns riktigt bra. Great! Längesen jag hade så kort hår. Ska bli skönt då man ska göra aktiviteter för det blir så risigt med hjälm och mössa osv osv....
Nu blir det nog tidig säng för att orka morgondagen. Jobb till 12 sen hem igen och fixa lite cyklar osv. Blir promenad till och från jobbet varje dag nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar