måndag 18 maj 2009

En underbar helg är redan över.

Helgerna går fort men ska sanningen fram så går även veckorna fort. Passa på att njuta av de timmar man hinner. Även jobbet är en njutning, annars uppskattar man inte de fria timmarna.

Ännu fler vackra blommor som förgyller dagen. Helt underbart att få njuta av dessa. Tack och massor av kramar!



Vi tar dagarna lite bakvänt. Söndagen började vi med lite drickbart och fin utsikt från Svampen. Härlig dag så man såg ända bort till Kilsbergen.

Vi tog cyklarna sen ner till Wadköping för att strosa runt lite och få något gott i magen. Bakad potatis med skagenröra var inte helt fel. Solen visade sig från sin bästa sida så det var en otroligt vacker dag. Det finns i varje stad otroligt fina och vackra platser. Alla har sina små gömda ställen man vill visa för någon som står en nära.
Lördagen gick i cykelns tecken hela dagen. Förvånade ? Knappast.....
Väckte storcyklisten vid kvart i 4 för att sen köra honom till samlingsplats där fler stollar !!! skulle starta kl 5 för att ta sig en "tur" på 40 mil !!!! Hmmmm ja själv åkte jag hem och sov en stund till =) Snällt eller hur ?

När jag vaknade framåt halv 10 tiden så cyklade jag 10 mil i solosällskap och var jättenöjd efter den insatsen under 4 timmar. Lite för mycket blåst för att det skulle vara idealiskt. Passerade en folkracetävling efter vägen och massor av cyklister som var ute och luftade däck och sig själva.
När vi framåt kvällen möttes igen tog vi faktiskt en promenad upp på stan för att sträcka på benen lite. Ja visst är det för djäkligt att man har behov av det efter 40 resp 10 mils cykling ?
=) Alla har vi våra egna nöjen.
Man blir lite konstig när man har chansen att hitta på sina egna rundor på kartprogram och liknande.



Måndagen blev en promenad upp på stan och en fika med Annika. Tack för sällskapet!

Även denna stad har ett vackert slott. Ska nog försöka hitta fler guldklimpar att visa. Det är inte bara ett träsk här runt omkring!
Nu visar klockan sin dåliga sida genom att tala om att den är sängdags för en annan som är trött som en oxe!
Kanske dags att titta i kudden en stund...
Ny dag nya äventyr.
NJUT!

2 kommentarer:

  1. Jag hörde från en säker källa att dom där stollarna som cyklade så där jättelångt inte har "Alla Hästarna Hemma"

    SvaraRadera
  2. DU det har jag också hört !!!! Visst är det lite "sjuka" personer? Men om jag får berätta en sak som VERKLIGEN kommer från säker källa så är det underbara personer bakom masken =)..... Vilken tur eller hur ???

    SvaraRadera