onsdag 15 augusti 2012

Löpning och cykelrunda 12 aug

Söndagen visade sig från en fin sida med lite sol och det kändes helt okey! Suget efter en löprunda fanns så på med skorna och MP3 spelare för att på vägen ut bestämma vilken runda det skulle få bli.
Det fick bli Ursvik mot Lötsjön rundan.
Kommer en bit, ca 2 km kanske så är det en cyklist som vurpat och det är 3 personer där som finns till hands och har ringt ambulans. Stannar i alla fall och kollar med den skadade så att hon är kontaktbar och att hon mår skapligt ( de andra bara står och tittar efter ambulans och ingen kollar upp henne). En bruten tumme är nog det som gjorde mest ont plus att hon hade slagit i munnen och framtänderna. När jag väl hade fått bekräftat att hon pratade och ändå mådde skapligt så var det okey att fortsätta löprundan.
Det kändes riktigt fint att springa idag.
Mötte regnet på vägen hem men det var bara några droppar. Äntligen kändes det rätt! 

Enligt stegräknaren så blev den faktiska tiden 54 minuter då jag stod stilla vid den skadade cyklisten ett bra tag, men vad gör man inte för sina medmänniskor?
Jag har själv legat där på backen skadad och varit glad om någon funnits i min närhet.

Lite senare var det dags att dra på sig cykelkläderna för att ta en söndagsrunda över stan. Alltid skönt att ta en kortare cykeltur efter ett löppass, då blir man inte så stum.
Stannade och fikade på Odengatan på Espresso house och tog oss sen hem då vi återigen mötte regnet. Skönt med en bastu efter dessa träningspass.
Med andra ord en riktigt skön helg med umgänge på lördagen och träning på söndagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar