söndag 4 april 2010

Premiär cykeltur fredag dryga 6 mil lördag drygt 10 mil

Så kom då äntligen den efterlängtade våren. Fredagen blev premiärcykel på 6.4 mil. En runda genom Hidingsta, Ekeby, Kävesta, Sköllersta, Kvarntorp, Kumla och tillbaka hem. Blåste och var lite kallt men rätt klädd så var det inga problem.

Lördagen bjöd på strålande solsken. Vad kunde passa bättre än en cykeltur? Vi tog cyklarna och styrde kosan mot Arboga. Här ett kort stopp för fotografering i Götlunda för att stämma av var Rebecha och Ella befann sig som tog bilen mot samma mål.

Arboga är en vacker gammal liten stad. Vackert vid strandpromenaden.

Visst är den gröna läcker? Mitt transportmedel mot en bättre hälsa.

Lite konstverk efter strandpromenaden förgyller alltid



Vi mötte upp Rebecha o Ella på kondis på torget där vi även mötte påskkärringar

Ella busar med Ari en hel del

Det fanns ett litet tivoli vid Konsum som Ella ville testa och hon ville åka tåg.


Lite kusligt var det allt att sitta där själv och tåget tuffade vidare. Ville helst hoppa av så fort man kunde men satt väl kvar bara för att man skulle. Men oj, när tåget stannade då var Ella av tåget fort fort fort....

Hittade hoppborgen som till slut var riktigt riktigt rolig. Här lämnade vi tjejerna och satte oss på cyklarna för att fortsätta vår färd hemöver.

Mellan Arboga och Fellingsbro var det total översvämning på vägen.

Våren är verkligen här när det nu finns tussilagon efter vägen. Underbart skönt och ljuvligt att se. Det blev en tur på dryga 10 mil. Känns riktigt bra att veta att man även i år klarar av de sträckorna trots dålig träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar