måndag 12 april 2010

Härliga Sunne 11 april

3 mils cykeltur fick börja söndagen i underbar sol och korta byxor. Hård sidvind men så otroligt bra. Blev bara en kort sväng runt Glanshammar för att hinna med den här dagen. 1 timme och 10 min tog det. Helt okey. Johan kom så vi bytte lite prylar. Sen var det till att packa och fara upp till härliga Sunne i solsken för fackutbildning UNIONEN i dagarna 2.

Husfrun själv pryder väggarna lite överallt. Tack för alla fina sagor och allt hon gjort.


Tog en tur för att fotografera lite också. Här en bild från Rastplatsen och golfbanan. Fryken sträcker sig utefter kanten men fortfarande med is på.

Stamfränds monumentet



Bild över golfbanan

Åkte även bort till Rottneros parken men den var tyvärr inte öppen. Fick räcka med denna bild istället.

Sunne ski center, ja där fanns det fortfarande snö kvar så man fick pulsa.





Sunne vackra kyrka


Vad vore väl Sunne utan Kolsnäs? Här har man varit och svängt de lurviga på dansbandsvecka vid tillfälle. Oj oj oj, det var tider det.. Hmmmm några år sen.

Härligt färggrann vattenpark fanns det här också

Nybyggd minigolfbana


Ute på själva udden

Massor av härliga konstverk som svetsats














En av själva dans banorna

Här är den största dans banan


Vattnet och isen på Fryken



Mycket fint ute på själva Kolsnäs udden


Man kan faktiskt känna att sommaren kan vara på gång om någon månad



Själva hotellet. Vackert både ute och inne.


Kvällens lyx med en rejäl räkmacka!!!! God som den ser ut och MASSOR av räkor. Mums.

Livet är inte alltid vad man tänkt sig och alla vägar är sannerligen inte raka. Det är en skör tråd man vandrar på som ibland gungar och svajar men man får hjälpas åt att stötta upp tråden så den inte brister. Det finns för många glädjeämnen för att låta energin gå till spillo på sånt som inte är livskvalitet. Att få rå om sina nära och kära och den kärlek man hyser mot den man älskar är själva kvalitén på livet. Att stötta och finnas till hands, att gråta och skratta, att planera en dag eller två tillsammans, att få somna och vakna tillsammans och ALDRIG glömma att säga Godnatt till varandra och att använda ordet förlåt med känsla. Lite livsord direkt på morgonen. Njut av dagen alla min älskade läsare och vänner.

1 kommentar: