fredag 18 april 2014

Cykeldag 2 Porto Cristo 100 km

1 april 2014
Idag skulle vi ut och ta en runda med herrarna Sören och Hasse så vi stack iväg till deras Vinghotell. På vägen dit hade vi turen att hitta den här kepsen efter vägen. Lite coolt att äga en upphittad Policia keps. Snabbt ner i väskan med den. 

Hasse på plats med sin cykel som han faktiskt hade i en vanlig mindre incheckad väska då han finurligt har delat ramen i 2 bitar och skruvat ihop den. 

Fika på ett mysigt litet torg vid kyrkan i Manacor. Satan i gatan vad jag blev biten av något djur precis när vi kom fram. Misstänker någon sorts geting. Det bara brände till och stack som nålar på ryggen. 3 kliande prickar blev det.
Sören fick ett litet infall och gick in till barberaren som fanns mittemot och klippte sig. 





Herr Permatz i egen hög person poserar framför den vackra utsikten. 

Ari, Hasse och Sören. 

Ari, Hasse och jag. 

Hasse njuter av värmen och den vackra omgivningen. 

En ära för mig att få cykla med dessa 3 herrar!



Vi svängde in på en lite mindre väg innan Son Servera och träffade på en del åsnor....... 4 fotingar....

och 2 fotingar.... 

Vi stannade i Arta för att inta lite mer energi då både Hasse och jag var hungriga, det var i alla fall bara vi som sa det högt, tror de andra också var det men cykelstoltheten...... 


Efter 100 km + 5 km tor vårt hotell till Ving så smakade det gott med något kallt i värmen och bara få sitta stilla på en snack bar utanför hotellet.



Vi hade gjort upp med de andra herrarna att vi gemensamt skulle gå ut och äta på kvällen då dessutom Ari fyllde år.
Restaurant Satyricon i Gamla Alcudia på restaurant torget kan vi varmt rekommendera. Lite dyrare men härlig personal och god mat och inte att förglömma den underbara lokalen. En gammal teater. 


Grattis Ari på födelsedagen!


Hurra hurra hurra! 








100 km turen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar