torsdag 6 januari 2011

Vad har hänt sen nyår?

Söndag 2 januari så tog Rebecha och jag T-banan upp på stan. Vi började med att ta ena sidan av alla affärer bort o genom Gamla Stan innan vi vände tillbaka. Evert Taube var nog lite frusen här. Men det är alltid kul att hitta nya saker när man är ute och går genom stan.
En sak var vi rörande överens om! Det verkade som om det var Ryssinvasion i hela centrala Stockholm.
Det pratades ryska överallt, det var pälsmössor på nästan varje huvud och pälsar på både män o kvinnor. Vita, bruna, svarta.......

När vi var klara med shopping och trötta så mötte vi upp Ari vid Biografen. Vi hade bokat biljetter till NARNIA 3.
Så fin, så härlig film! Handduksvarning ? JA!

Efter bion blev det mat på Barbeque. Rebecha och jag hade suktat efter bakad potatis hela dagen och när vi äntligen drog oss in till ett ställe för att äta så var potatisen slut!!!
Så vi hade bara fikat lite lätt innan Narnia. NU MAT!
På vägen tillbaka till T-centralen så passerade vi säkert en hel del men ett speciellt hotell, Freys, där denna lilla nalle ropade. Kan man motstå honom? Kan man motstå någon som heter Hampus?
Kommer nog snart att bli ett besök här!
Hampus lilla vän, vi kommer snart!


Det har blivit ännu mer bio under veckan. Premiär igår onsdag på The Tourist. Rekommenderas om man vill se en bra vanlig actionfilm. Fullsatt på så gott som varenda biograf. Fanns bara några få ströplatser kvar. Tur vi hade bokat i tid och vi valde (eller jag) att gå på SCANDIA bigrafen på Drottninggatan den här gången. Gammal hederlig biograf så man fick verkligen känslan av att se film som förr. Vi var dessutom FÖRST in till platserna. :0) Lite coolt!

Bilden ovan är från dagens besök vid T-banan på Karlaplan. Otroligt vackra bilder efter hela perrongen när man anländer från T-centralen.

Vad gjorde jag på Karlaplan då? Jo jag blev så här fin och fick lite ny touch. Man känner sig vacker efteråt även om den känslan bara gäller händerna. :0)
Vet ni vad ? Nu ska vi kolla film här hemma igen ....
I morgon är det jobbardags igen och sen anländer Annichen med familj. Ska bli så mysigt. (Skvaller: Annichen ska också iväg i morgon kväll o få bli fin och vacker)
Njut av kvällen och den ledighet ni kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar