torsdag 17 september 2015

19 - 21 augusti. Sista dagarna i Paris och hemresa.

Fortsättning 19 augusti.
När man går och lägger sig riktigt riktigt trött och vet vad som väntar när man man väl vaknar några timmar senare så är man inte helt på hugget utan man vill bara att allt ska flyta på. Det här blev en bedrövlig dag och det var ingen ide att vara i närheten av folk helt enkelt utan försöka hålla humöret uppe och inte bli den värsta bitchen.
Att hitta en bilverkstad var inte enkelt. Att hitta någon som kunde engelska var ännu svårare.
Samtal mellan Sverige och Frankrike samt med bärgningsbolag. Vi fick vänta många timmar innan det kom en bärgare och drog oss till verkstad där de skulle laga bilen så snart de bara kunde. De hjälpte oss att hitta ett hotell i närheten tack och lov.
Det var länge sen jag grät så mycket som det här dygnet.

hotelF1 Trappes

Rue Gaston Monmousseau
78195 Trappes
France

Vi hittade en Kinarestaurang och sen begav vi oss av till Hotellet igen. Inte världens roligaste dag detta med för  tung information att ta emot privat och försöka mobilisera styrka och ändå hålla något slags humör uppe. Besluten får man ta tag i när vi kommer hem.

20 augusti väcktes av hällande regn och rejält åskväder. Lika bra det för den här dagen började illa. Vi fick ingen frukost de stängde precis när vi kom ner.
Promenad med väskor och allt till verkstaden då man tydligen inte kunde ta taxi inom området om man inte åkte till Paris. Tur att det regnade då tårarna bara rann av frustration och hur illa man kan bli behandlad.

Vi fixade allt som hade med verkstaden att göra och la in rutten för att ta oss mot Tyskland och Sverige och fast känd trygg mark.
Stannade på en parkeringsplats i Tyskland.
Blev lite dryck till kvällen och man somnade lätt.



21 augusti Puttgarden Tyskland Bordershop fick ett besök på morgonsidan innan överfart till Rödby.








Helsingborg here we come.

Hallandsåsens kuperade platta natur. 



Möttes upp i Göteborg för bilbyte och sen for vi hem till Nora och där blev det bara slappa direkt och bara ta det lugnt.
Tack för en bra resa. Den blev härlig, spännande, ensam, varm, kall, ljuvlig, stressande och fruktansvärt otroligt sårande och ledsam. Tröttheten och hunger förlöste varandra med det vackra.
Jag är nog tyvärr en av de få som varit i Paris utan att ha sett Eiffeltorneta och andra sevärdheter.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar