fredag 10 maj 2013

Mallorca 15 april


Dags att ge sig av igen på en tur för att leta efter ett växelöra till min cykel. Vi har blivit hänvisade till Binissalem till en cykelbutik som ev skulle kunna ha en. Vi trampade raka vägen dit och fick mycket god hjälp. Tyvärr hade de inget "öra" där men de ringde till en butik i Inka och kollade upp detta och vi fick napp.
Upp på hojarna igen och trampade vidare mot Inka. Tänk vilken serviceanda det kan finnas på vissa ställen. Här hade de skruvat av ett växelöra från en sprillans ny BH cykel de hade i butiken för att vi skulle kunna få tag på det vi behövde.
Det är sånt här man önskar att man kunde möta lite oftare.
Glada i hågen trampade vi tillbaka till Alcudia och medan Ari lagade cykeln så lämnade jag tillbaka hyrcykeln och tog en kort löptur tillbaka på ca 1,5 km.



Dagens första pass blev en runda på  dryga 7,5 mil.

Jag var självklart lite sugen att testa min nya cykel nu när den var okey så vi tog en snabb tur upp till Formentor och tillbaka. Bara att njuta av utsikten när man väl kommer upp efter lite slit i backen. 






Som vanligt så är det en hel del sandslottsbyggare på stranden. Riktigt duktiga är dom i alla fall. 3 veckor tar det att bygga detta slott.

Lagat och snyggt!

Mycket drickbart gick det åt på kvällen efter dessa 2 turer i värmen.




Tuff backe att ge sig av uppför men så underbar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar