onsdag 8 maj 2013

Mallorca 14 april

 Bild från balkongen på morgonen den 14 april. Vacker blå himmel och man ser i alla fall vattnet i insjön.
Tyvärr så ligger restaurangens ut och intag på den här sidan av hotellet vilket innebär att soporna hämtas vid 23 tiden och varorna kommer vid 6 typ. Man hör alldeles för väl när man rullar ut alla vagnar mm.

Vi hade bestämt med Pia och Uffe att vi skulle gå till cykeluthyrningen direkt efter frukost så de kunde hyra sina cyklar. Det blev en promenad på 1.5 km. Första stället hade helt slut på cyklar men vi hittade ett nytt BRA ställe Pro Cycle Hire.

Det är inte alltid det blir som man har tänkt sig. När vi hade gett oss av så stannade Ari på rummet för att plocka ihop våra cyklar som vi hade med oss. Så här såg växelörat ut på min cykel! Hmmm vad gör man nu? Det går ju inte att cykla på en cykel som har en sådan här trasig del. Vi kollade med cykeluthyrningen och de hade inga men vi fick tips om var vi eventuellt kunde hitta nytt.
Eftersom det nu var söndag så fanns det ingen butik öppen. 

 
Pia har fått sin cykel utprovad och Uffe likaså och jag var tvungen att hyra en cykel för 2 dagar i alla fall. Härliga fina Ambrosio cyklar.

Vi kom till slut iväg i alla fall och tog då rundan till Petra för att ta en go fika. Det här var nog den varmaste dagen på länge. 
Härlig fin varm tuff tur när det är den första man ska ge sig av på.

Skönt att svalka av sig lite under parasollet.

Pia funderar lite.







Det blev en kvällspromenad efter middagen på hotellet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar