tisdag 15 maj 2012

Händelserik vecka i maj

Det hände mycket under första veckan i maj. Jag for ju fram o tillbaka till Göteborg sista dagarna i april i och med att det var ledigt den 1 maj och Valborg blev en sk klämdag.
Den 2 maj började jag mitt nya jobb på ComAround. Vilken härlig känsla att få kliva in på ett företag och vara välkommen och känna sig omhändertagen! Många möten och mycket information blev det under första dagen. Det gick runt i skallen men kändes mycket positivt.
Torsdag 3 maj blev lika fullmatad med information. Cyklade hem via Bällstaån och kom till Sundbyberg strax utanför Willys och möter en gångtrafikant på cykelbanan som går och pillar med mobil eller något liknande och är inte uppmärksam på att han går mitt på cykelbanan och att jag kommer där.
Jag saktar in och kommer precis förbi honom då han av någon anledning gör något som orsakar att hans bag slår i cykeln bak och jag far handlöst rakt ut på vägbanan. Platt fall kan man kalla det.
Djävlar vad ont det gjorde!!!!! Tittar upp från den hårda asfalten och ser en bil strax bredvid mig. Folk överallt. De får lyfta upp mig då jag inte kan trycka mig upp med armarna. Tänderna värker mest och knäna som är sönderskrubbade. Även vänster armen känns av rejält men .... Jag hoppar upp på cykeln för att ta mig hem men har svårt att nyttja armen ordentligt men det går.
Kommer hem, hoppar av cykeln, bär cykeln uppför trapporna, 2 våningar och är arg och har ont.
Efter lite Isterband och stuvad potatis så har ajg behov av att åka in till akuten på Karolinska sjukhuset Solna för jag kan inte räta på armen och inte heller räta ut den. Det visar sig efter röntgen att det är en ordentlig spricka i vänster armbåge så vi var hemma igen efter att jag hade blivit gipsad runt 00.30 tiden.
Kanonkul att börja ett nytt jobb på detta viset!!!!! INTE!!!!

Den härliga ordentliga räkmackan är från ett Cafe på andra sidan Drottningholmsbron dit vi åkte på söndagen för en skön promenad.

Det blev en rabarberpaj för min del.

Underbar härlig fin bukett fick jag via bud från min nya arbetsgivare Brainpeople. Tack Karin!


Det blev en promenad senare i veckan efter jobb och naprapatbesök genom Vasaparken. Oerhört vackert med alla färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar