måndag 13 juli 2015

14 april Dag 1 Mallorca Can Picafort - Alcudia tor. 18 km

 Blev utskjutsad till Arlanda av Ari på morgonen. Dags snart att äntra detta plan från Norwegian för att efter 4 timmar kunna sätta fötterna på marken där det är betydligt varmare än här hemma i Sverige. Palma here I come och det här är första gången jag reser utomlands solo.
Känns tryggt att ha vänner på plats på Mallorca. Tack Pia och Uffe.


 Efter 4 timmar  från landning kunde jag installera mig på hotellet som blev en besvikelse. Rummet låg helt avskilt från själva hotellbyggnaden och absolut ingen utsikt över huvudtaget mer än 4 innerväggar på en hemsk bakgård om ens det. Ett rum där man knappt kunde komma upp med bagaget överhuvudtaget. Tar detta rum den här natten men har blivit lovad ett annat rum från dag 2.




Väldigt nära till stranden det var ju i alla fall ett plus. En minut från rummet så är man vid havet och stranden och alla restauranger. 



En tur in till Alcudia på cykeln för att möta upp Pia och Uffe och självklart ta en pannkaka från pannkaks stället. Mums mums mums så gott.


Blått är hotellets plats huvudbyggnaden. Rött är den andra byggnaden. I den röda byggnaden fanns inte ens en chans att nå ett nätverk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar