onsdag 10 juli 2013

20 mil tillbaka från Gävle till Stockholm 30 juni

Det finns ju inte en chans att man kan lämna Gävle utan att få ännu mer Brynäs vibbar. Tyvärr ligger ishallen helt åt fel håll från Hotellet vi bodde på o har man ingen hockeyintresserad följare så får man väl låta det bli ett senare utflyktsmål.



Vi trampade iväg från Gävle vid 9 tiden på söndagsmorgonen. Här gör vi ett första kort stopp i Hedesunda. Jag kan nog ärligt säga att tråkigare väg än hit får man leta efter. Nästan 40 km raksträcka med några små kullar. Man blev näst intill kräkfärdig på vägen. Vi körde Skogmursvägen / Ölbovägen ut.
Därefter blev det ca 1 mil kanonfin väg med härlig natur och sen hamnade vi på 1.5 mils grusväg ungefär innan vi var framme i Östervåla där det blev stopp med lite mat i en korvmoj.
Nu kändes det som att ja ja bara vi kommer till Uppsala så är vi snart hemma.



Vägen mellan Östervåla och Uppsala var inte så upplyftande den heller. Det blev väg 272 och därefter stopp vid en mack i Uppsala för lite påfyllnad och på med armvärmare då tröttheten började komma så man behöll värmen i alla fall.
Vi var hemma till slut efter en lång tråkig väg resa men en underbar tur ändå i fint väder.
40 mil fick vi ihop på 2 dagar vilket var meningen.
Ska rita om den här turen till en mer cykelvänlig resa på 40 mil så får jag väl testa den senare.

Tror knappast att jag hade 250 i puls vid ngt tillfälle då hade jag nog inte skrivit detta nu. Kanske därför pulsmätaren la av i o för sig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar