lördag 16 april 2011

En vecka har gått med träning och mat o massage

Den här veckan har bara försvunnit. Poff så var den borta! I måndags blev det premiär för lite mer strukturerad löpning. Tyckte det var lika bra att värma upp inför massagen så jag tog en löptur till Solna och Rolletic massagen. 1 timmes massage och sen en löprunda hem igen. 2x4km. Kändes riktigt bra trots allt.

Tog sen en kortare cykeltur tor Sankt Eriksplan på fotmassage. Typ 16 km blev det i stadstrafik. En kortare promenad sedan på kvällen runt Lötsjön ca 4 km. Nu är det vår då påskliljorna lyser med sin underbara gula färg i slänten utanför.
Tisdagen ägnades åt Mountainbike ute på Järva. 27 km o jag trampade på som en tok. Riktigt skönt. Skulle sen hem o sätta på sommardäck eftersom Hasse skulle hjälpa mig med det men det blev inte så då INGEN av alla inblandade visste var däcken var. Inte där vi trodde i alla fall.
Ett rop på hjälp på Facebook löste fallet. Det visade sig att de låg i en källare i Örebro så det blir en tur dit i helgen. Tack o lov så inte 4 nya däck är borta. Så går det när man magasinerar sina saker precis överallt.

Onsdagen var det dags för Rolletic massage igen och sen en tur till Medborgarplatsen för klassisk massage.
Torsdagen fick mannen en tanke att vi skulle ge oss av upp på stan för att käka på kvällen. Vi bokade bord på Rosmarin och det gör vi gärna om igen. Här är maten jag åt. Ädelostgratinerad entrecote.

Rabarberpaj med bärkompott

Rabarberpaj med kanelgrädde

Den här underbara buketten fick Ari från jobbet när de firade av honom. Plus Ticnet biljetter för 1500 kr.


Det här mina vänner är en bild på Rolletic massage. Kinesisk massage. Man använder sig av rullarna för att få massage över hela kroppen. Runt 4 minuters pass del för del. Från fötterna till axlar.

Fredagen blev även tid för fina fräscha naglar.

Veckans tänkvärda ord

Lär dig att vara tyst.
Låt ditt stilla sinne
lyssna och absorbera....
"Pytagoras"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar