lördag 1 februari 2014

28 december del 1 Saluhallsbesök La Boqueria Barcelona



 Visst känns det lite annorlunda att gå här bland palmer och i solsken 28 december och bara njuta av livet och atmosfären. Men oj vilken skön känsla att slippa stressa med all julmat och klappar och alla måsten som julen tyvärr nu för tiden lägger på våra axlar. Visserligen egna val men man dras oftast med i det materiella stressandet.
Det här var bilder från vår promenad in till stan för att se om Saluhallen La Boqueria var öppen då det här blir vår sista dag på plats.








  


Så mycket folk så mycket att titta på och så stort. Verkligen värt att besöka om man är på plats. Färgprakt och en enorm stämning. 


Vi fortsatte vår promenad för att söka rätt på en pub som har mer än 40 olika Belgiska ölsorter. Belchica Bar som tyvärr var stängt när vi var där och låg lite för långt bort för att vi skulle ta oss tillbaka senare på kvällen i denna fruktansvärda blåst.



Det är så varmt så isen smälter i koppen.

Lite förvånade blev vi när vi lyfte blicken lite högre upp på vår promenad tillbaka och såg ett par ben sticka ut från ett hus. Det visade sig vara en Teater. 




Dags att ta sig hem till hotellet en stund och sen upp igen på stan för ett sista restaurangbesök för den här gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar