söndag 8 april 2012

Första veckan i april 2012

Vi jobbar inte på en vanlig normal arbetsplats. Man kan tro att vi arbetar på en circus mellan varven. Som här tex när Olivia har varit dagens hedervärda duvräddare! Vi är instängda och inbyggda med byggnadsställningar på utsidan mot innergården sett då de ska fixa med putsen mm. Med nät utanför ställningarna så kan det bidra till att vissa fåglar förvirrar sig in bland näten och inte kommer ut.
Det är precis vad som hade hänt här där Olivia har klättrat ut genom köksföstret, ut på ställningarna och uppför stegar iförd boots för att rädda en duva som inte hittade ut.
Tack Olivia för denna insats. Duvan utanför som letade efter sin partner var riktigt orolig och flög runt och letade.

Här en bild från en Pub vid Sankt Eriksplan där Veronica, jag och Ari möttes en kväll. Vi skulle på ett annat ställe men det visade sig ha kånkat.

Lördag 31 mars hämtade jag Rebecha vid station och så här såg då bilen ut efter att det hade snöat under natten. Riktigt kallt var det och blåsigt ute.

Vi åkte till Östermalm och gick ner vid tunnelbanan till Östermalmskällaren där vi hittade l´Armorique Creperie. Jag lovar att man blev RIKTIGT mätt!
Jag började med följande Galette:
Parmaskinka med chevreoströra och ruccola, toppad med valnötter och honung
Rebecha tog:
Kyckling och bacon med fetaoströra, tomat och bladspenat


Det fanns 6 stycken olika restauranger här inne med olika alternativ. Rekommenderar detta ställe.


Vi avslutade naturligtvis med varsin dessert crepes också.
Varm hjortronsylt och glass.

3e april gav vi oss iväg ut på en MTB runda för att testa cykeln lite. Riktigt skönt att köra på den men visst är det tungt att trampa mot en racer. Härlig tur blev det i alla fall. Lite kallt om fötterna.

Korta Järva rundan 28,75 km på tiden 1.32

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar