onsdag 22 september 2010

Bollnäs 21 sep

Det känns som om träningen får ge vika just nu. Sjukdom och jobb o alldeles för mycket att hinna med på hemmafronten. Vädret har heller inte riktigt varit nådigt att ge sig ut i om man inte har varit helt frisk. OKEY, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.....

Här kommer nu en hel del härliga höstfärger från arbetsresan upp till Ljusdal i alla fall. Det blev en natt i Bollnäs först.
Promenader har det fått bli så helt stillestånd har det inte varit på rörelserna.

Sommaren är vacker med sina skarpa praktfärger men visst är även detta vackert?

Alla dessa blommor finns runt Scandic hotell i Bollnäs.




Färger färger färger....






Den 28e augusti täcktes tydligen Madonna statyn av vid infarten till Bollnäs.

Madonnaskulpturen är avtäckt och nu tittar hon mot Bollnäs kyrka med en stadig blick. På lördagen avtäckte landshövding Barbro Holmberg konstverket vid Bollnäs södra infart vid sjön Vågen. Konstnären själv – Diana Andersson – sken i kapp med solen efter två års arbete med konstverket. Läs mer>>

Otroligt coola härliga trafikljus signaler finns det här också. Om alla städer använde dessa kanske barnen skulle tycka det vore kul att stå stilla vid övergångsställen. Lättare att lära sig också!

Stopp inte nu!

Vid hotellet stod Snoddaståget. Får kanske stå där till nästa sommar.

Ytterligare en staty på torget.
Jag har inte bara legat på latsidan utan packar som en tok hemma. Det är kartonger överallt. Vinden rensad och mycket slängt. Rebechas saker börjar hitta till rätt plats just nu i alla fall.

2 kommentarer: