lördag 15 september 2012

Kistaloppet 8 sep som åskådare

 Så kom då nästa lopp jag hade tänkt jag skulle delta på men som inte heller blev som det skulle då jag drabbades av feber så fort jag gjorde något ansträngande eller stressade. Under den veckan som gått har febertopparna pendlat fram och tillbaka hela tiden. Det har räckt med att gå uppför trapporna mellan varven eller bara genom att gå ut till toaletten.
Typiska tecken på att kroppen hamnat i en otrolig stress och jag lovar att jag gör absolut inte mer än jag behöver när jag känner av detta.
Kistaloppet handlade detta om och jag tog en promenad dit. Faktiskt så var jag löparklädd och klar för att kunna efteranmäla mig och springa MEN jag valde att avstå då det inte var 100% att gå dit ens.
Stor folkfest i och utanför gallerian var det.

Här är själva startplatsen och folk börjar nu att samlas här och dras mot starten. Ca 15 min kvar till start. Sträckan är 10 km.

Jag gick en runda för att se lite hur det var tänkt att de skulle springa i början. Jag fyndade inne i Runnerstores hörna innan då de sålde ut löparskor och jag hade turen att hitta dessa 2 par för 800 kr normalpris 1300 kr paret.
Nöjd? Jajamensan.

Här kommer då första löpare genom gallerian med en cyklist framför sig. Inte ofta man kan springa o få vara själv härigenom dessa gångar jag lovar!
Lite coolt och annorlunda lopp. Ja ja jag får väl hoppas att nästa år blir ett BRA mycket bättre år än detta. Sämre kan det banne mig inte bli!

 Här börjar större delarna av klungorna dyka upp.
 
Jag var väl värd lite brunsch efter detta innan jag skulle bege mig upp till stora staden för att hämta några säckar kläder som skulle skänkas bort.
Det började nu bli fruktansvärt kallt! Tur jag skulle slita och kånka stora säckar så jag blev varm av detta! Tack Hanna, allt detta kommer till full användning till rätt folk!

 Här är mina 3 godingar. Riktigt läckra färger och dessutom så har jag turen att det är 3 par olika sulor för olika underlag. 2 par Adidas och ett par New Balance.

Dagens aktiviteter:


Söndagen 9 maj:
Idag var det arbete mellan 9-13.00 inplanerat och så blev det.
Efter det kom Anita till jobbet då vi hade bestämt att vi skulle ha en skön eftermiddag med lite SPA och snack.
Vi tog oss ner till Centralbadet och njöt av riktigt varmt i bubbelpoolen, simmade några sträckor och bastade.
Efter det var vi helt utmattade. Vi tog lite mat på Steakhouse Barbeque och sen begav vi oss var och en till sitt.
Tack Anita för en underbar eftermiddag!

 Innan vi gick och käkade hann vi med ett besök på Intersport där Anita hann köpa sulor och få dom gjutna på övertid. Trevlig personal som var serviceminded.
PUB hälsokost hann också få besök där jag köpte Rödbetsjuice och nyttigt godis med jordgubb rabarber smak. Detta var tips från Lotta W. Tack för gott och nyttigt!
Det blev en bra helg till slut, men egentligen handlar ju allt om vad man gör det till, eller hur?
Man får lära sig att plocka fram de positiva ljuspunkterna så blir det bättre än man trott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar