söndag 15 juli 2012

13-14 juli Några dagar med Åsa


Fredagens lunch blev en snabb tur ned till Runnersstore för att titta på Barfotaskor/Free run skor. Supersköna Saucony Hattori som kostar 900 där. Hittade dessa även på Sportamore för 629 kr.
Kanske kanske jag kan ha råd med dessa någon gång. Vore en dröm för mina fötter.

Provade även dessa New Balanceskor med lite mer dämpning och stöd men lika sköna var även dom.
Här skiljer det ca 450 kr mot Runnersstore och Sportamore. Ja det blir inget lätt val när det är dags.

På väg tillbaka till jobbet så sprang jag på en inbyggd moppe som var som en liten butik där de sålde hörlurar. De åker runt i hela Sthlm och finns på plats där man behöver dom. Coolt sätt att driva butik på.
När jag hade lämnat Drottninggatan blev det kolsvart på himmlen och sen slog det loss med åska, blixtrar och en riktig hagelskur! Det blev en löptur de sista 100 metrarna.

Kvällen bjöd på lite tjejkväll hemma hos Åsa då vi handlade tillsammans och grillade i deras nya grillplats på gården. Vi fixade Tzatziki, stuvad blomkål, färsk potatis, sallad och grillad fläskfilé. Iskallt vvaten till detta. MUMS.




Visst är det riktigt trevligt? 2 grillar fanns det och 3 grupper med möbler. BRA jobbat bostadsföreningen.


Ena grillen var upptagen men snälla grannen tyckte att jag skulle lägga på köttet på den som redan var varm då de själva inte riktigt var klara med att grilla.
Bara att tacka och ta emot. Visst ser det läckert ut?  Gott blev det!



Missarna behövde också sin mat!

Vi satt faktiskt och bara NJÖT av allt gott vi hade på tallriken. Sen blev det riktig matkoma! Sommarmat kan man säga.

Med en skräckfilm på TV så blev det lite trevligare med popcorn till hands. 30 days of night!
TACK Åsa för en underbar tjejkväll med mys. Lite scary att åka hem sen efter alla varulvar mm.


Lördagen drog vi iväg till Kista centrum vid 18 tiden. Vi provade kläder så vi höll på att svimma. Man KAN om man VILL få på sig byxor som sitter som ormskinn. Svetten ärligt talat RANN omkring oss båda. Stackars expediten stod o hejade på och det var HON som tvingade oss att prova dessa som sen satt som smäck på oss. Hon visste vad det skulle resultera i! Har man trevliga expediter och får ett bra bemötande så kommer man tillbaka.
TUR att jag var fattig den här gången för annars hade jag handlat på Vero Moda bla och sen på New Yorker och... och... och.... Ja ja, riktigt kul blev det och DRÖMMA kan man väl få?
All energi som gick åt att prova byxorna var tvunget att ersättas av lite gott i magen för blodsockret hade sjunkit ordentligt då INGEN av oss hade ätit ordentligt på dagen.
Dagen gick åt till att få ordning på förråd och matkällarförrådet plus rensning i cykel- klädkammaren i lgh.
En underbar kväll blev detta också!
Ännu en gång, TACK Åsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar