torsdag 1 augusti 2013

En kväll på Bra Mat - Fisk och skaldjursrestaurang i Sundbyberg

Vi tog en fika på taket på jobbet med lite bullar.
Slava, Rasmus, Jocke, Sebbe och Moshin.

Kvällen bjöd på sol och värme. En promenad upp till Sumpan till Tulegatan och restaurangen Bra Mat|Deli för att testa vad den hade att bjuda på. Öl och cider.

En rejäl näve rökta eller färska räkor serveras med aioli & vitlöksbröd – 110kr Till detta rekommenderar vi: Puychéric, Viognier från Frankrike

Gubbröra på stekt kavring – 95kr Till detta rekommenderar vi: Nils Oskars god lager/Nubbe

Rödspätta Meunière med champinjoner, kapris & brynt smör serveras med mandelpotatispuré – 220kr Till detta rekommenderar vi: Laborie LTD Chardonnay 2008 Sydafrika

Citron- & potatisöverbakad röding på skummad körvelsås, primörer & friterade sötpotatischips – 275kr Till detta rekommenderar vi: LaborieLTDChardonnay 2008 Sydafrika

Laborie LTD Chardonnay 2008 Sydafrika


Saltlakritsbrulè serveras med läskande limochello sorbet – 95kr



Rekommenderar verkligen den här restaurangen till er som älskar fisk och lite andra fina rätter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar